Griepvaccinatie en patiëntenbrief

11 november 2019

In de week van 11 november ontvangt u een patiëntenbrief met informatie over ons en de veranderingen in de praktijk sinds de overname. Indien u wordt uitgenodigd voor de griepvaccinatie vindt u bij deze brief als het goed is ook de uitnodiging hiervoor. Helaas bleek de ICT ons wat in de steek te laten, en vrezen wij dat niet iedereen deze brief zal ontvangen. Via deze link kunt u de brief alsnog lezen.

De griepvaccinaties worden dit jaar bij ons op de praktijk op donderdag 21 november tussen 12.00 en 16.30 uur gegeven. Iedereen van 60 jaar en ouder komt in aanmerking voor een griepvaccinatie. Daarnaast kunt u ook in aanmerking komen als u last heeft van een chronische aandoening zoals diabetes, longziekten en andere chronische klachten.

Mocht u menen in aanmerking te komen voor de griepvaccinatie maar u heeft geen oproep ontvangen:

  • U bent ouder dan 60 jaar -> u kunt ook zonder oproep langskomen op donderdag 21 november tussen 12.00 en 16.30 uur.
  • U bent jonger dan 60 jaar maar u lijdt aan een chronische aandoening -> neemt u alstublieft even contact op met de praktijk.

Mocht u van de griepprik gebruik willen maken maar u bent verhinderd op 21 november -> neemt u alstublieft contact op met de praktijk.

Mocht u, ook in de toekomst, geen gebruik willen maken van de griepprik -> neemt u alstublieft contact op met de praktijk, wij zullen er dan voor zorgen dat u in de toekomst niet opnieuw uitgenodigd wordt (u kunt dit later altijd weer veranderen).

Copyright © 2019 - Praktijk Het Ambacht