Zomervakantie, MGN en laboratorium

1 juli 2024

Beste patiënt van Huisartsenpraktijk Het Ambacht,

 

Van 13 juli tot en met 25 augustus  is het zomervakantie. Daarna zal de praktijk per 1 september splitsen. Hieronder leest u wat dit voor onze openingstijden betekent.

Mijngezondheid.net zal de gehele periode inzetbaar zijn om uw vragen digitaal te stellen. Helaas kunt u geen online-afspraken meer inplannen tot aan de praktijksplitsing.

Het laboratorium in het ziekenhuis is per 1 juli niet meer van Atal Medial. U kunt nu terecht bij diverse prikpunten van SCAL (onder andere in het ziekenhuis). U kunt daar ook terecht met een Atal Medial formulier, neem dan wel het formulier mee!

 

Openingstijden Praktijk Het Ambacht

Gedurende de vakantie zijn wij alle dagen geopend behalve de maandagen. Op maandag zal praktijk Saffier waarnemen voor spoedgevallen die niet tot de volgende werkdag kunnen wachten.

Op woensdag werkt dokter Jolien Huisman in onze praktijk.

Van 15 juli tot en met 4 augustus is  Dr Lise Weissberg afwezig, en dr Sharda Sahebdien aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.

Van 5 augustus tot en met 1 september is dr Sharda Sahebdien afwezig, en dr Lise Weissberg aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag. Ook zal zij aanwezig zijn op maandag 26 en woensdag 28 augustus.

Op 30 augustus zal de praktijk gesloten zijn in verband met de ICT splitsing van de praktijk. Vanaf 1 september is de praktijksplitsing voltrokken en zult u zorg krijgen van de huisarts waar u bent ingedeeld. Hierover leest u meer in het desbetreffende nieuwsbericht.

 

Praktijkondersteuners en assistentes:

Als u een afspraak gepland heeft met Fred, Marthe of een van onze assistentes, dan gaat deze gewoon door op de afgesproken plek en tijd.

 

Bereikbaarheid tijdens vakantie en mijn gezondheid.net.

Het kan voorkomen dat u langer moet wachten tot u een assistente aan de lijn krijgt. Wij vragen daarvoor uw begrip. U kunt vragen ook stellen via MijnGezondheid.net op het moment dat u dat uitkomt. Een antwoord krijgt u op werkdagen binnen 2 dagen!

Afspraken kunt u helaas niet online inplannen tijdens de vakantieperiode. Onze assistente helpt u graag.

 

Voor spoed welke niet tot de volgende werkdag kan wachten kunt u op maandagen in de vakantie contact opnemen met huisartsenpraktijk Saffier.

Huisartsenpraktijk Saffier:

0172 – 445 610

Saffierstraat 129 Alphen aan den Rijn

Buiten kantoortijden:

Huisartsenspoedpost de Limes

088 – 427 47 00 Maakt u van te voren altijd een afspraak!

 

Tijdens normale openingstijden verlenen wij zorg zoals u van ons gewend bent.

We danken u voor uw begrip, en hopen u ook een fijne en gezonde vakantie toe te mogen wensen.

 

Met vriendelijke groet, namens het hele team,

Lise  Weissberg en Sharda Sahebdien, huisartsen

 

Copyright © 2019 - Praktijk Het Ambacht