AFSPRAAK MAKEN

De spreekuren zijn dagelijks volgens afspraak.

Voor elke patiënt zijn in principe 10 minuten gereserveerd. Het is prettig als u aan de assistente aangeeft waar u voor komt en of u meer tijd nodig heeft. Zo kan zij beoordelen bij wie u het beste terecht kunt en hoeveel tijd er gereserveerd moet worden. Twijfelt u of u een afspraak moet maken? Kijkt u eens op moet ik naar de dokter?

U kunt op twee manieren een afspraak maken:

1 – Telefonisch

Op werkdagen kunt u bij voorkeur tussen 8.00-10.00 uur telefonisch een afspraak maken via de assistente, tel. 0172 – 438 635.

Bij het maken van een afspraak zullen de assistentes vragen naar de reden van uw contact. Ze zijn daartoe opgeleid en doen dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en spoedeisendheid van uw klachten of vragen. De assistentes zijn (net als de huisarts) verplicht om vertrouwelijk met uw informatie om te gaan.

2 – Online

U kunt nu ook online een afspraak plannen via MijnGezondheid.Net. Via dit portaal zijn beperkt plekken beschikbaar. Kunt u geen geschikte tijd vinden neemt u dan contact op met de assistente.

Rondom vakantieperiodes, wanneer onze personele bezetting lager is dan gebruikelijk, zetten wij deze functie vaak tijdelijk uit. U kunt dan altijd een afspraak maken via de assistente.

SMS-Service voor POH-somatiek en POH-GGZ

Wij maken gebruik van een SMS-service om u o.a. aan uw afspraak bij de POH-somatiek en/of POH-GGZ te herinneren. Als u een afspraak heeft op het spreekuur dan ontvangt u een SMS om u te herinneren aan de datum en tijd. De SMS ontvangt u één of enkele dagen van te voren afhankelijk van het soort afspraak.

Controleert u of wij in het bezit zijn van uw juiste mobiele telefoonnummer?

Als u de SMS ontvangt en helaas toch niet op de afspraak kan komen verzoeken wij u die tijdig, het liefst 24 uur van te voren, via de assistente te annuleren.

Ontvangt u liever geen SMS (meer)? Laat het ons dan weten, dan kunnen we deze service voor u uitschakelen.

Copyright © 2019 - Praktijk Het Ambacht