Splitsing praktijk Het Ambacht per 1 september 2024

7 mei 2024

Geachte patiënt/patiënten van Praktijk Het Ambacht,

Middels deze brief willen we u vertellen dat huisartsenpraktijk Het Ambacht per 1 september a.s. zal splitsen. We leggen u graag uit waarom.

Op onze huidige locatie hebben wij onvoldoende ruimte om de zorg te verlenen zoals we die graag zouden willen verlenen. Daarom hebben wij als huisartsen besloten om los van elkaar op een eigen locatie verder te gaan.

Praktisch heeft dit besluit de volgende gevolgen:

-Dokter Weissberg blijft voorlopig werkzaam op de huidige locatie Mandenvlechter 10B

-Dokter Sahebdien start een nieuwe praktijk op de locatie Sterrenlaan 110A

Wij hebben naar beste kunnen een verdeling gemaakt over beide artsen. U heeft daar in de week van 6 mei een brief over ontvangen. Mocht u echter toch liever bij de andere dokter worden ingeschreven dan verzoeken wij u dit binnen twee weken aan ons kenbaar te maken middels een “niet akkoord” op deze brief, welke u aan de praktijk kunt afgeven of door het formulier onder dit bericht in te vullen. Ons beleid is wel dat er 1 huisarts per woonadres toegewezen wordt.

Wij zijn beiden druk bezig met de uitwerking van onze splitsing en meer informatie volgt zo spoedig mogelijk. Tot 1 september verandert er nog niets voor u.

Soms is verandering noodzakelijk, wij verontschuldigen ons voor het ontstane ongemak en danken u bij voorbaat voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,

Drs. Sahebdien

Drs. Weissberg


Copyright © 2019 - Praktijk Het Ambacht